Prezervative Durex - Comanda pachete/cutii Durex Online

Comanda Prezervative Durex

Nu vrei sau nu ai timp sa mergi pana la farmacie sau la supermarket? Nici o problema, Prezervative.Net vine in ajutorul tau.
Comanda Prezervative Durex direct din magazinul nostru online si beneficiezi de cele mai bune preturi. Stocurile se ajusteaza in mod automat atunci cand primim comenzi, asadar, produsele disponibile pe site, sunt livrate in 24h direct catre adresa ta.

Ambalam discret si corect

Coletele ce le trimitem sunt ambalate foarte bine, in folie de protectie iar pe foaia de expediere (AWB-ul coletului) nu apare nici un indiciu asupra continutului coletului.

Cum ambalam coletele cu Prezervative Durex?

Stim cat de importanta este siguranta ta si tocmai din acest motiv am ales sa ambalam pachetele ce le livram intr-un mod cat mai profesional. Iti prezentam mai jos modul in care noi impachetam prezervativele ce urmeaza sa fie livrate catre tine.

pachet-prezervative-durex

Sortimente prezervative Durex comercializate

Durex Classic Naturals – Durex Classic (portocaliu) este un prezervativ transparent fabricat din latex natural si are cel mai mic pret din gama de prezervative Durex.

Durex Elite – Sunt construite special pentru a-ti oferi o placere mai mare. Durex Elite este cu 20% mai subtire fara de prezervativele obisnuite.

Durex Pleasuremax – O provocare in plus pentru el dar si pentru ea prezervativele Durex va ofera placere maxima cu ajutorul nervurilor cu care sunt prevazute.

Durex Select – Durex Select ofera 4 sortimente diferite: Capsuni, Banane, Mere si Portocale.

Durex Pleasuremax cutie 12 bucati – O provocare in plus pentru el dar si pentru ea prezervativele Durex va ofera placere maxima cu ajutorul nervurilor cu care sunt prevazute. Acestea stimuleaza din plin ambii parteneri. Confectionate din latex, cu forma usor de aplicat sunt si confortabile in timpul actului. Sunt transparente, dotate cu rezervor dar contin si extra-lubrifiere.

Durex Performa cutie 12 bucati – Prezervativele Durex Performa utilizeaza un lubrefiant special in interior ce controleaza orgasmul si ajuta la prelungirea actului sexual. Prezervative cu lubrifiant Performa pentru o placere prelungita. Sunt prevazute cu un lubrifiant special ce contine 5% benzocaina. Forma Easy-On cu rezervor.

Durex Arouser cutie 12 bucati – Prezervativele Durex Arouser cu striatii plasate in mod unic pentru a oferi o experienta mai intensa in timpul actului sexual, si forma dreapta, pentru a se potrivi mai bine.

Durex Classic cutie 18 bucati – Durex Classic este special construit pentru o incredere sporita. Nr. 1 in gama Durex.

Durex Extra Safe cutie 6 bucati – Durex Extra Safe este construit dintr-un latex puțin mai gros, lubrifiat suplimentar, pentru cei care vor o protecție sporită și să scape de griji.

Durex Fetherlite Ultra Thin 30 cutie 30 bucati – Prezervativele Durex Fetherlite Ultra Thin sunt super subtiri, cu tehnologia Sensi-Fit, potrivindu-se mai bine pentru mai multa sensibilitate.

Durex Feel Intimate cutie 18 bucati – Prezervative ultra fine, lubrifiate suplimentar pentru o sensibilitate crescuta;

Durex Intense cutie 24 bucati – Prezervativul Durex Intense Orgasmic este un prezervativ cu textura nervoasa cu gel de stimulare si aroma de menta. Acesta ofera senzatii de incalzire, racire si furnicaturi si ajuta la un orgasm prelungit.

Durex Extra Safe cutie 3 bucati – Durex Extra Safe este construit dintr-un latex puțin mai gros, lubrifiat suplimentar, pentru cei care vor o protecție sporită și să scape de griji.

Pachet Durex 40 bucati – Acest pachet contine 10x Durex Elite, 10x Durex Select Capsuni, 10x Durex Pleasuremax si 10x Durex Fetherlite Ultima

Pachet Durex Ultra Thin 40 bucati – Acest pachet contine 40 de bucati Durex Ultra Thin. Acest model de prezervativ este cu pana la 20% mai subtire fara de prezervativele obisnuite.

Pachet Durex Select Capsuni 72 bucati – În pachetul Durex Select Căpșuni 40 veți primi un număr de 40 bucăți Durex Select – Strawberry.