Politica de returnare a produselor

Returnarea produselor

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele achizitionate sau v-ati razgandit in privinta comenzii si doriti sa o returnati, implicit sa primiti banii inapoi, puteti aplica pentru procedura de returnare a produselor in termen de 14 zile. Procedura care intra sub incidenta Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Returnarea produselor se va face prin curierat rapid, iar cheltuielile de transport sunt suportate integral de noi, astfel incat veti primi inapoi intreaga contravaloare a comenzii, inclusiv costurile de transport platite initial daca acestea au existat.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul Prezervative.net.

Schimbarea produsului cu un alt produs

Daca nu sunteti multumiti de produsul ales, puteti returna produsul comandat initial si sa va alegeti un alt produs de aceeasi suma sau una mai mare decat suma initiala, urmand sa platiti in acest caz diferenta.

Pentru a returna un produs va rugam sa completati cererea de retur de mai jos.
Daca aveti nevoie de ajutor ne puteti contacta folosind formular de contact sau la numarul de telefon 0732 855 755.