Politica de returnare a produselor

Returnarea produselor

Prezervativele pe care le Prezervative.Net le comercializează sunt achiziționate din Uniunea Europeană. Sunt 100% originale și au certificat de calitate ISO 4074:2002. În cazul in care sunteți nemulțumit de produsele achiziționate sau v-ați răzgandit în privința comenzii și doriți sa faceți o returnare a comenzii; implicit să primiți banii înapoi; puteți aplica la procedura de returnare a produselor in termen de 14 zile, conform dispozițiilor Ordonanței de Urgență nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Returnarea produselor se va face prin curierat rapid, cheltuielile de transport fiind suportate de client. (*)

*Cheltuielile cu transportul pentru returnarea produselor vor fi suportate de vânzător în cazul în care produsul este defect, neconform, diferit față de cele din fotografii sau descrieri.

Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul Prezervative.Net.

Dacă pachetul este returnat în proporție de minim 85%, clientul va primi contravaloarea totală a comenzii. În caz contrar, clientul va primi contravaloarea produselor din pachetul returnat.

Schimbarea produsului cu un alt produs

Dacă nu sunteți mulțumiți de produsul ales puteți trimite produsul inițial și vă alegeți un alt produs de aceeași sumă; sau mai mare decât suma ințială; urmând să plătiți în acest caz diferența.

Pentru orice detaliu privind procedura de returnare a produselor comandate de pe www.prezervative.net ne puteți contacta prin e-mail la adresa: contact@prezervative.net sau la numărul de telefon 0732 855 755.