Transport si plata

Modalități de plată

Pentru a plăti produsele achiziționate din magazinul nostru, puteți alege una din opțiunile afișate mai jos.

Transfer Bancar

Plata prin transfer bancar

Pentru a elimina comisioanele recomandăm transferul bancar direct în contul ING, și nu depunerea la o sucursală.

Online prin Card Bancar

Plata online direct pe site prin card bancar

Plata cu un card bancar (Magazinul online https://www.prezervative.net/ foloseste pentru tranzactiile online platforma securizata – PlatiOnline.ro)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Tranzacția cu cardul va apărea pe extrasul de cont cu numele Mc Store Solution.

Numerar la livrare

Plata numerar la livrare - ramburs

Pentru cei ce preferă plata coletului atunci când acesta ajunge la destinație, există această posibilitate, dar este taxată în plus, 3 lei tarif fix.

Modalități de livrare

Produsele magazinului Prezervative.net se livrează pe întreg teritoriul României.
Puteți opta ca metodă de transport pentru una din următoarele modalități de livrare:

Coletele vor fi ambalate DISCRET, NU APARE niciun fel de indiciu asupra conținutului!

dpd-curier
UrgentCurier
logo-fan-courier

Timp de livrare: între 1-2 zile lucrătoare.

Pentru curierat rapid, livrarea se va face direct la domiciliul clientului, de luni până vineri, între orele 9:00-18:00 și sâmbătă până la 12:00.
În perioada sărbătorilor legale, programul de lucru este diferit față de cel obișnuit. Pentru mai multe detalii, consultați web-site-ul companiei.

PREȚ TRANSPORT

12 LEI – plata produselor în avans;
15 LEI – cu plata produselor la destinație, tip ramburs;

Pentru comenzile cu expediere prin curier rapid colaborăm cu DPD Courier. Costul transportului este fix indiferent de valoarea comenzii și se livreaza în orice localitate din România. În funcție de preferința clientului, putem expedia și prin Urgent Cargus sau Fan Courier. Dacă doriți colaborarea cu o altă companie de curierat decât cea standard (DPD Courier), scrieți acest lucru în rubrica ‘notițe’ în momentul plasării comenzii. Tariful pentru un alt curier este diferit, îl vom confirma cu dvs. înainte de expedierea coletului.

Expediere în aceeași zi

Comenzile efectuate de luni până vineri până la ora 14:00 vor fi expediate în aceeași zi. Comenzile efectuate după această oră vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.

Disponibilitate

Termenul de livrare poate varia în funcție de produsul comandat și de disponibilitatea sa. În cazul în care produsul respectiv devine temporar indisponibil, vă vom informa despre acest lucru în momentul confirmării telefonice/e-mail a comenzii. În această situație. vă vom comunica noul termen de livrare. Aveți opțiunea de a alege între a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.