Transport si plata

Modalitati de plata

Pentru a plăti produsele achiziționate din magazinul nostru, puteți alege una din opțiunile afișate mai jos.

Transfer Bancar

Plata prin transfer bancar

Pentru a elimina comisioanele recomandăm transferul bancar direct în contul ING, și nu depunerea la o sucursală. Eventualele comisioane bancare apărute vor fi suportate de client.

Online prin Card Bancar

Plata online direct pe site prin card bancar

Plata cu un card bancar (Magazinul online https://www.prezervative.net/ foloseste pentru tranzactiile online platforma securizata Europayment Services – Euplatesc.ro.)

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).
Daca ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură in primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Numerar la livrare

Plata numerar la livrare - ramburs

Pentru cei ce preferă plata coletului atunci cand acesta ajunge la destinație, exsită această posiblitate, dar este taxată în plus, 5 lei comision fix.

Modalitati de livrare

Produsele magazinului Prezervative.net se livrează pe întreg teritoriul României.
Puteți opta ca metodă de transport pentru una din următoarele modalități de livrare:

Coletele vor fi ambalate DISCRET, NU APARE niciun fel de indiciu asupra conținutului!

posta-roamana-logo

Timp de livrare: între 2-4 zile lucrătoare.

Pentru serviciile Poșta Română, veți primi în cutia poștală un aviz de înștiințare, cu care vă veți prezenta la oficiul poștal de care aparțineți pentru a prelua comanda efectuată. Poșta Romănă livrează în toate localitațile din România unde există oficii poștale.

PRET

6 LEI – plata produselor in avans (pentru Post Restant se va adauga o taxa suplimentara de 1.5lei);
11 LEI – cu plata produselor la destinație, tip ramburs;

logo-fan-courier

Timp de livrare: între 1-2 zile lucrătoare.

Pentru curierat rapid, livrarea se va face direct la domiciliul clientului, de luni până vineri, intre orele 9:00-18:00 și sâmbătă până la 12:00.
În perioada sărbătorilor legale, programul de lucru este diferit față de cel obișnuit. Pentru mai multe detalii, consultați web-site-ul companiei.

PRET

13 LEI – plata produselor in avans;
18 LEI – cu plata produselor la destinație, tip ramburs;

Lista completă a localităților pe care Fan Courier le acoperă fără kilometri suplimentari o puteți găsi aici: Locatii Fan Courier .

Expediere in aceeași zi

Comenzile efectuate de luni până vineri pana la ora 14:00 vor fi expediate in aceeași zi. Comenzile efectuate după această oră vor fi expediate în urmatoarea zi lucrătoare.

Disponibilitate

Termenul de livrare poate varia in funcție de produsul comandat și de disponibilitatea sa. În cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, vă vom informa despre acest lucru în momentul confirmării telefonice/e-mail a comenzii. În această situație operatorul vă va comunica noul termen de livrare. Aveți opțiunea de a alege între a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.