facebook-image-dot
Transport si plata

Modalitati de plata

Pentru a plăti produsele achiziționate din magazinul nostru, puteți alege una din opțiunile afișate mai jos.

Transfer Bancar

Plata prin transfer bancar

Pentru a elimina comisioanele recomandăm transferul bancar direct în contul ING, și nu depunerea la o sucursală. Eventualele comisioane bancare apărute vor fi suportate de client.

Online prin Card Bancar

Plata online direct pe site prin card bancar

Plata cu un card bancar (Magazinul online https://www.prezervative.net/ foloseste pentru tranzactiile online platforma securizata – PlatiOnline.ro)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Tranzacția cu cardul va apărea pe extrasul de cont cu numele Edge Consulting.

Numerar la livrare

Plata numerar la livrare - ramburs

Pentru cei ce preferă plata coletului atunci cand acesta ajunge la destinație, exsită această posiblitate, dar este taxată în plus, 5 lei comision fix.

Modalitati de livrare

Produsele magazinului Prezervative.net se livrează pe întreg teritoriul României.
Puteți opta ca metodă de transport pentru una din următoarele modalități de livrare:

Coletele vor fi ambalate DISCRET, NU APARE niciun fel de indiciu asupra conținutului!

posta-roamana-logo

Timp de livrare: între 2-4 zile lucrătoare.

Pentru serviciile Poșta Română, veți primi în cutia poștală un aviz de înștiințare, cu care vă veți prezenta la oficiul poștal de care aparțineți pentru a prelua comanda efectuată. Poșta Romănă livrează în toate localitațile din România unde există oficii poștale.

PRET

7 LEI – plata produselor in avans (pentru Post Restant se va adauga o taxa suplimentara de 2 lei);
11 LEI – cu plata produselor la destinație, tip ramburs;

UrgentCurier
logo-fan-courier
dpd-curier

Timp de livrare: între 1-2 zile lucrătoare.

Pentru curierat rapid, livrarea se va face direct la domiciliul clientului, de luni până vineri, intre orele 9:00-18:00 și sâmbătă până la 12:00.
În perioada sărbătorilor legale, programul de lucru este diferit față de cel obișnuit. Pentru mai multe detalii, consultați web-site-ul companiei.

PRET

12 LEI – plata produselor in avans;
16 LEI – cu plata produselor la destinație, tip ramburs;

Lista completă a localităților pe care Fan Courier le acoperă fără kilometri suplimentari o puteți găsi aici: Locatii Fan Courier .

Expediere in aceeași zi

Comenzile efectuate de luni până vineri pana la ora 14:00 vor fi expediate in aceeași zi. Comenzile efectuate după această oră vor fi expediate în urmatoarea zi lucrătoare.

Disponibilitate

Termenul de livrare poate varia in funcție de produsul comandat și de disponibilitatea sa. În cazul in care produsul respectiv devine temporar indisponibil, vă vom informa despre acest lucru în momentul confirmării telefonice/e-mail a comenzii. În această situație operatorul vă va comunica noul termen de livrare. Aveți opțiunea de a alege între a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.