Prezervative.Net este un magazin shop ce pune la dispozitie cea mai variata gama de prezervative bune si ieftine din Romania, doar pentru tine! Avem o experienta de peste 10 ani in comertul online cu prezervative.

Doar la noi gasesti cele mai bune prezervative!

Un prezervativ este o bucata de material cauciucat care se potriveste cu penisul unui barbat în timpul sexului, formand o bariera pentru a va proteja de bolile cu transmitere sexuala (BTS - infecții cu transmitere sexuală), inclusiv HIV si o sarcina neplanificata.

Un prezervativ bun te va proteja pe tine si pe partenerul tau in timpul sexului vaginal, anal si oral. Puneti un nou prezervativ daca va deplasati de la un tip de sex la altul pentru a evita infectarea încrucisată. De exemplu, daca dupa sex-ul vaginal doriti sa treceti la sex-ul anal, va trebui sa schimbari prezervativul cu unul mai gros sau mai rezistent.

Punerea prezervativului inainte ca orice contact intre penis si zona genitala a partenerului sau gura acestuia duce la reducerea riscurilor pentru ambele persoane.

Folosirea a doua prezervative in acelasi timp poate provoca spargerea acestora - unul este de ajuns!

Utilizarea lubrifiantilor pe baza de apa face ca prezervativele sa fie mai confortabile si sexul mai placut, dar va trebui sa evitati lubrifiantii pe baza de ulei cu prezervative din latex, deoarece acestia pot sa le slabeasca sau sa le rupa.

Este foarte rar pentru ca un prezervativ sa se rupa - dar daca se intampla, nu va panicati, exista lucruri pe care le puteti face pentru a minimiza riscul BTS si a sarcinii.