Despre prezervative Pasante

Prezervativele Pasante sunt în piață de la lansarea brandului în anul 2000. Prezervativele Pasante sunt acum cele mai vândute prezervative din Marea Britanie, sunt foarte populare în Suedia și în alte țări europene. Ca brand de prezervative cu cea mai rapidă creștere, selecția de modele de prezervative Pasante a crescut la peste 22 de sortimente.

Cele mai populare prezervative Pasante sunt cele Extra Safe. Acest sortiment este disponibil pentru vanzare in magazinul nostru. Acestea sunt cu 20% mai groase si ofera un surplus de siguranta pentru ambii parteneri.

pasante-extra-safe

Printre gama largă de modele de prezervative Pasante veți găsi cel mai subțire prezervativ din lume și cel mai mare prezervativ din Marea Britanie precum Pasante Unique și Pasante King Size. Prezervativele Pasante sunt fabricate din latex de cea mai bună calitate, astfel încât să obțineți un prezervativ de cea mai bună calitate în care puteți avea încredere.

Aici veți găsi o selecție largă de prezervative Pasante la cel mai mic preț de pe piață.

Ce spun clientii despre prezervativele Pasante?

review-pasante-1

Traducere: “Uimitor pentru preț! Îți economisește o avere absolută în comparație cu cumpărarea altor brand-uri din magazinele obișnuite. Prietenul meu spune că sunt confortabile și nu am avut niciodată probleme cu ele. Poate că nu au atât de mult lubrifiant pe cât mi-aș dori, dar oricum adaug un pic în plus. Vom cumpăra încă o cutie în curând pentru a alimenta din nou stocul.”

review-pasante-2

Traducere: “Dimensiune: au avut recent o schimbare de dimensiune (1 mm mai puțin lățime) la 53mm. Dacă dimensiunea dvs. mică / medie înseamnă că se potrivesc mult mai bine. Ele au formă la capăt pentru a se potrivi mai aproape. Dacă descoperi că sunt prea strânse. Încercați Pasante Naturelle (nu au formă și sunt foarte bagheți la cap).

Miros: aproape deloc miros. Am descoperit că prezervativele Pasante miros doar atunci când sunt achiziționate din locuri unde nu au fost păstrate la temperaturi răcoroase.

Lube: par să fie lubrifiate până la jumătatea drumului până la prezervativ. Este suficient pentru unii, dar aș sugera să aveți ceva lubrifiant pe bază de apă pentru a aplica în plus.

Cost: Foarte ieftin! As cumpăra din nou în viitor.”

review-pasante

 

 

 

 

 

 

Traducere: “Isi fac treaba si nu ne-au dezamagit inca. Au un ambalaj grozav si cu o oferta foarte buna!”

 

Prezervativele Pasante sunt ceva mai accesibile la pret fata de brand-urile mari din lume, insa asta nu le face mai putin sigure.

 

Produsele Pasante

Brandul Pasante a fost inregistrat in anul 2000 si lansat oficial in 2001. Este primul brand de prezervative din U.K. In prezent, Pasante este cea mai mare companie independenta de prezervative din U.K.

Brandul Pasante este una dintre cele mai bune alegeri, atunci cand esti in cautarea unor prezervative simple, la un pret foarte bun, care sa nu-ti dea mari batai de cap. Prezervativele Pasante sunt foarte comode, flexibile si au o textura placuta, sunt usor de aplicat si foarte discrete (nu le simti aproape deloc pe pielea ta).

Prezervativele Pasante sunt fabricate din latex si ofera o mai buna protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala si a sarcinilor nedorite. In plus, latexul le ofera flexilibitate maxima, astfel incat cei ce le folosesc vor avea parte de senzatii intense.

Prezervativele Pasante au mai multe marimi: cea mai mica este de 52 mm, apoi mai sunt cele de 54 mm, 56 mm, iar cele mai mari au 60 mm (king size) și 62 mm (super king size). Materialul din care sunt fabricate le permite flexibilitatea maxima si plierea pe orice dimensiune.

Sunt prezervativele Pasante sigure? DA! Prezervativele Pasante sunt 100% sigure. Toate prezervativele Pasante sunt garantate de BSI (British Standards Institution), ceea ce inseamna ca respecta toate standardele de calitate si siguranta. De asemenea, prezervativele Pasante detin si certificare CE, care atesta faptul ca respecta standardele europene de sanatate, siguranta si de mediu.