Despre prezervative Durex

De peste 80 de ani, marca Durex a fost în fruntea tehnologiei prezervativelor si a făcut progrese uriase pentru a creste nivelul de siguranta in privinta prezervativelor.
Denumită inițial London Rubber Company, Durex a fost fondata în anul 1915 de L.A. Jackson. London Rubber Company a vândut prezervative importate și articole de frizerie până când Jackson a înregistrat oficial marca Durex în 1929.

london-rubber-company-feature-Durex

Istoria Durex

La începutul anilor cincizeci, Durex a facut un avans imens in profilactică, eliberand primul prezervativ lubrifiat vreodata. O alta inovatie importanta a urmat rapid cand Durex a dezvoltat primul mijloc de testare electronica a prezervativelor în 1953.
În anii șaizeci, Durex a făcut un prezervativ în formă anatomică înainte de a face orice alți producători. În timpul anilor șaptezeci, Durex devine primul brand care comercializează simultan prezervative în mai multe țări diferite.

durex-vintage-first-box-of-condoms

La începutul anilor 90, Durex începe să facă prezervative în mai multe culori și arome. În 1996, Durex a fost prima companie de prezervative care a lansat un site web, iar piața lor internațională a izbucnit. În anul următor, acestea introduc prezervative non-latex din poliuretan.

Prezervative Durex non-latex

Prezervativele non-latex sunt mai subțiri decât prezervativele din latex, astfel încât acestea cresc sensibilitatea și sunt mai agreabile în ceea ce privește senzația și aspectul multor bărbați. De asemenea, sunt de ajutor în prevenirea sarcinii pentru femei sau partenerii lor care sunt alergici la latex. Spre deosebire de prezervativele din latex, prezervativele din non-latex pot fi utilizate cu lubrifianți pe bază de apă și ulei. Prezervativele non-latex conduc de asemenea căldura, făcându-le foarte populare în cupluri. Dacă sunteți alergic la latex, aceste produse sunt ideale.
Unul din sortimentele cele mai populare ce sunt fabricate din non-latex poliuretan este Durex Real Feel. Gasiti oferta noastra completa aici.

În 2001, Durex este primul brand de prezervative care a fabricat un prezervativ atât cu o textură cu nervuri, cât și cu puncte in relief, numit Pleasuremax. Sortimentul de prezervativ Durex Pleasuremax se poate gasi in pachetul de 40 de bucati Mix40 din magazinul nostru.
Doi ani mai târziu, Durex adaugă lubrifianți Play la linia lor de produse. În 2009, Durex a introdus inelele de erecție vibratoare alimentate de baterii în magazine.

lubrifiant-si-inel-vibrator-durex-play-intense

Recent, în 2012, Durex lansează prezervativele Performax Intense, primul prezervativ conceput pentru a-l încetini și a o accelera. În 2013, Durex a experimentat și cu Funderwear, o chilotă vibrantă controlată de iPhone.
Astăzi, prezervativele Durex sunt fabricate în Spania, Thailanda și India folosind doar materiale din latex și non-latex de cea mai înaltă calitate. Cu toate aceste progrese avansate, cine știe cu ce va veni această companie de prezervative cu sediul în Manchester? Nu putem aștepta să aflăm.

Durex

Durex este unul dintre cele mai cunoscute branduri de prezervative din lume. Prezervativele Durex au aparut in anul 1915 si au fost fabricate prima oara de London Rubber Company, insa sub un alt nume. Brandul Durex a fost lansat abia in 1929 si inseamna “Durability, reliability, and excellence” (durabilitate, fiabilitate si excelenta).

Prezervativele Durex sunt extrem de sigure. Conform unui studiu realizat de Plannet Parenthood, daca sunt folosite corect, prezervativele dedicate barbatilor sunt 98% sigure, iar cele dedicate femeilor, in proportie de 98%.

Majoritatea prezervativelor Durex sunt fabricate din latex. Toate studiile efectuate au concluzionat ca, desi poliizoprenul ar fi un material ce permite o senzatie mai intensa (skin on skin), latexul protejeaza mult mai bine impotriva bolilor cu transmitere sexuala si a sarcinilor nedorite.

Alte avantaje ale utilizarii prezervativelor Durex:

  • Fiecare prezervativ Durex este testat electronic si i se verifica rezistenta, flexibilitatea si fiabilitatea;
  • Datorita materialului din care sunt facute, dar si a formei lor, prezervativele Durex sunt foarte confortabile si usor de folosit;
  • Prezervativele Durex sunt prezervative premium si emana un miros placut.

In ceea ce priveste marimea lor, aceasta variaza intre 52 mm, 54 mm sau 56 mm, iar cele XXL ajung pana la 58 mm. Datorita materialului din care sunt fabricate, prezervativele Durex sunt foarte flexibile si se pot intinde mult, astfel incat sa se plieze pe orice dimensiune.